Menu

De kraamverzorgende helpt mij op weg

“Na opstartproblemen, was ik wat onzeker over het geven van borstvoeding. Door de tips van de kraamverzorgende en op advies van borstvoedingcoaches van IVT kraamzorg drinkt mijn dochter nu uitstekend. Ze groeit als kool!”

Borstvoeding: de beste start!

De lactatiekundigen van IVT kraamzorg begeleiden en ondersteunen u bij het geven van borstvoeding, zodat u kunt terugkijken op een geslaagde borstvoedingsperiode!

Next

Social media

Volg en ‘like’ IVT kraamzorg op InstagramTwitter en Facebook!

De kraamverzorgende helpt mij op weg

Hulpmiddelen borstvoeding

Welke borstkolven kan ik huren of kopen bij IVT?

Heeft u tijdens of na de kraamperiode een elektrische borstkolf nodig? Dan kunt u diverse borstkolven kopen of huren in onze thuiszorgwinkel of bij een van onze servicepunten. Wij hebben borstkolven van Ardo en Medela opgenomen in het assortiment. Indien u een borstkolf huurt, dient u in verband met de hygiëne het bijbehorende kolfsetje te kopen.

Welke hulpmiddelen borstvoeding hebben wij in het assortiment?

Wij bieden een breed assortiment aan hulpmiddelen borstvoeding. Bent u op zoek naar een specifiek hulpmiddel of u wilt meer informatie? Neem dan contact op met IVT kraamzorg.

Moet ik hulpmiddelen borstvoeding reserveren?

Reserveren is niet nodig. In onze thuiszorgwinkel hebben wij alle hulpmiddelen (opgenomen in het assortiment) op voorraad.

Openingstijden

Onze thuiszorgwinkel is gevestigd aan de Weerdskampweg 21 in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast heeft IVT kraamzorg servicepunten op diverse locaties in het werkgebied. Kijk hier voor de locaties en de actuele openingstijden. Uiteraard kunt u ons op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur telefonisch bereiken voor advies en informatie.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie