Menu

Borstvoeding: de beste start!

De lactatiekundigen van IVT kraamzorg begeleiden en ondersteunen u bij het geven van borstvoeding, zodat u kunt terugkijken op een geslaagde borstvoedingsperiode!

Lactatiekundige helpt mij op weg

“Na opstartproblemen, was ik wat onzeker over het geven van borstvoeding. Door de tips van de lactatiekundige van IVT kraamzorg drinkt mijn dochter nu uitstekend. Ze groeit als kool!”

Next

Social media

Volg en ‘like’ IVT kraamzorg op InstagramTwitter en Facebook!

Borstvoeding: de beste start!

Hulpmiddelen borstvoeding

Welke borstkolven kan ik huren of kopen bij het servicepunt?

Heeft u tijdens of na de kraamperiode een elektrische borstkolf nodig? U kunt diverse borstkolven kopen of huren bij het servicepunt van IVT kraamzorg. Het servicepunt heeft verschillende borstkolven van ArdoMedela en Ameda opgenomen in het assortiment. Indien u een borstkolf huurt, dient u in verband met de hygiëne het bijbehorende kolfsetje te kopen.

Welke hulpmiddelen borstvoeding heeft het servicepunt in het assortiment?

Het servicepunt biedt een breed assortiment aan hulpmiddelen borstvoeding. Bent u op zoek naar een specifiek hulpmiddel of u wilt meer informatie? Neem contact op met IVT kraamzorg.

Moet ik hulpmiddelen borstvoeding reserveren?

Reserveren is niet nodig. Het servicepunt van IVT kraamzorg heeft alle hulpmiddelen (opgenomen in het assortiment) op voorraad.

Openingstijden Servicepunt

Het Servicepunt van IVT kraamzorg is gevestigd op diverse locaties in het werkgebied. Kijk hier voor de locaties en de actuele openingstijden. Uiteraard kunt u ons op werkdagen tussen 9.00 – 16.30 uur telefonisch bereiken voor advies en informatie.

 

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie