Menu

De thuiszorgwinkel, een pluspunt!

Een elektrische borstkolf, leuke borstvoedingslingerie of fingerfeeder nodig? In onze thuiszorgwinkel helpen wij u graag!

Next

Borstkolf nodig?

Onze thuiszorgwinkel is iedere werkdag geopend van 8.30 – 17.00 uur!

De thuiszorgwinkel, een pluspunt!

De thuiszorgwinkel

Een pluspunt, de thuiszorgwinkel van IVT kraamzorg

Leuke borstvoedingslingerie, een elektrische borstkolf of speciale hulpmiddelen borstvoeding nodig? Onze medewerkers van de thuiszorgwinkel van IVT staat voor u klaar. In onze thuiszorgwinkel kunt u terecht voor de aankoop én de verhuur van diverse hulpmiddelen borstvoeding. IVT kraamzorg is een verkooppunt van zowel Medela als Ardo producten.

Advies op maat

Wilt u starten met kolven? Of heeft u tijdelijke ondersteuning nodig bij het geven van borstvoeding? Wij adviseren u graag over de diverse borstkolven in ons assortiment of het gebruik van speciale hulpmiddelen zoals een finger feeder, flesjes en spenen of tepelhoedjes. Ook als u geen kraamzorg heeft bij IVT, bent u van harte welkom in onze winkel (denk aan het huren van een borstkolf).

Openingstijden

Onze thuiszorgwinkel is gevestigd aan de Weerdskampweg 21 in ‘s-Hertogenbosch. De servicepunten van IVT kraamzorg zijn gevestigd op verschillende locaties in het werkgebied. Kijk hier voor de locaties en de actuele openingstijden. Uiteraard kunt u ons op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur telefonisch bereiken voor advies en informatie.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie