Menu

De thuiszorgwinkel, een pluspunt!

Een elektrische borstkolf, leuke borstvoedingslingerie of fingerfeeder nodig? In onze thuiszorgwinkel helpen wij u graag!

Next

Social media

Volg en ‘like’ IVT kraamzorg op InstagramTwitter en Facebook!

De thuiszorgwinkel, een pluspunt!

De thuiszorgwinkel

Een pluspunt, de thuiszorgwinkel van IVT kraamzorg

Leuke borstvoedingslingerie, een elektrische borstkolf of speciale hulpmiddelen borstvoeding nodig? Onze medewerkers van de thuiszorgwinkel van IVT staat voor u klaar. In onze thuiszorgwinkel kunt u terecht voor de aankoop én de verhuur van diverse hulpmiddelen borstvoeding. IVT kraamzorg is een verkooppunt van zowel Medela als Ardo producten.

Advies op maat

Wilt u starten met kolven? Of heeft u tijdelijke ondersteuning nodig bij het geven van borstvoeding? Wij adviseren u graag over de diverse borstkolven in ons assortiment of het gebruik van speciale hulpmiddelen zoals een finger feeder, flesjes en spenen of tepelhoedjes. Ook als u geen kraamzorg heeft bij IVT, bent u van harte welkom in onze winkel (denk aan het huren van een borstkolf).

Openingstijden

Onze thuiszorgwinkel is gevestigd aan de Weerdskampweg 21 in ‘s-Hertogenbosch. De servicepunten van IVT kraamzorg zijn gevestigd op verschillende locaties in het werkgebied. Kijk hier voor de locaties en de actuele openingstijden. Uiteraard kunt u ons op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur telefonisch bereiken voor advies en informatie.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie