Menu

Borstvoeding: de beste start!

De lactatiekundigen van IVT kraamzorg begeleiden en ondersteunen u bij het geven van borstvoeding, zodat u kunt terugkijken op een geslaagde borstvoedingsperiode!

De kraamverzorgende helpt mij op weg

“Na opstartproblemen, was ik wat onzeker over het geven van borstvoeding. Door de tips van de kraamverzorgende en op advies van borstvoedingcoaches van IVT kraamzorg drinkt mijn dochter nu uitstekend. Ze groeit als kool!”

Next

Borstvoeding, ja of nee?

Twijfelt u nog aan de keuze voor borstvoeding? Meld u aan voor de cursus ‘Borstvoeding, de beste start’.

IVT kraamzorg adviseert online over borstvoeding

De website ‘Advies Borstvoeding’ is geboren. Met de komst van dit online platform biedt IVT kraamzorg meer ondersteuning en begeleiding bij het geven van borstvoeding.

24/7 advies

Aanleiding om de website Advies Borstvoeding te ontwikkelen, is de toegenomen focus van IVT kraamzorg om borstvoeding op een verantwoorde wijze te stimuleren. Het geven van informatie en advies over borstvoeding is belangrijk voor het welslagen van deze bijzondere periode’, vertelt Lydia Bax, lactatiekundige bij IVT kraamzorg. De site geeft een goed totaal beeld van de kennis, zorg- en dienstverlening die IVT kraamzorg biedt op het gebied van borstvoeding. U vindt er uitgebreide adviezen en informatie over ons servicepunt (uitleen diverse hulpmiddelen borstvoeding), borstvoedingscursussen en mogelijkheden voor een lactatiekundig consult.

Prijsvraag

Om u kennis te laten maken met de nieuwe website en deze online geboorte te vieren, heeft IVT kraamzorg een prijsvraag uitgeschreven. Op de website staan een aantal beschuitjes met muisjes verstopt. Geef het juiste aantal door en maak kans op een waardebon t.w.v €25,- te besteden bij het servicepunt en/of cursusbureau van IVT kraamzorg. Meedoen kan tot 8 oktober 2012. Geef hier uw aantal door!

Wereld Borstvoeding Week

Van 1 tot en met 8 oktober 2012 vindt de Wereld Borstvoeding Week plaats in Nederland. IVT kraamzorg besteedt tijdens deze week speciale aandacht aan borstvoeding. Naast de lancering van de site Advies Borstvoeding, organiseert IVT kraamzorg samen met de partners van de Werkgroep Promotie Borstvoeding regio ‘s-Hertogenbosch het symposium ‘Borstvoeding, samen beter!

 

Bericht geplaatst op 23 augustus 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie