Menu

Borstvoeding: de beste start!

De lactatiekundigen van IVT kraamzorg begeleiden en ondersteunen u bij het geven van borstvoeding, zodat u kunt terugkijken op een geslaagde borstvoedingsperiode!

Lactatiekundige helpt mij op weg

“Na opstartproblemen, was ik wat onzeker over het geven van borstvoeding. Door de tips van de lactatiekundige van IVT kraamzorg drinkt mijn dochter nu uitstekend. Ze groeit als kool!”

Next

Social media

Volg en ‘like’ IVT kraamzorg op InstagramTwitter en Facebook!

Laatste middagcursus borstvoeding

Vanmiddag staat de laatste informatie bijeenkomst ‘Borstvoeding in ’t kort’ gepland. Precies twee jaar lang werd deze verkorte cursus op de middag georganiseerd.

Wilt u zich voorbereiden op de borstvoedingsperiode? U kunt zich opgeven voor de cursus ‘Borstvoeding, de beste start’. Sinds jaar en dag organiseert IVT kraamzorg deze cursus waarin aanstaande moeders én vaders uitgebreid worden geïnformeerd over o.a. het geven van borstvoeding, borstvoeding en werken evenals tips om problemen te voorkomen en op te lossen. De cursus bestaat uit twee avonden van twee uur en wordt maandelijks georganiseerd onder leiding van de eigen lactatiekundige van IVT kraamzorg.

Bericht geplaatst op 14 februari 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie