Menu

De kraamverzorgende helpt mij op weg

“Na opstartproblemen, was ik wat onzeker over het geven van borstvoeding. Door de tips van de kraamverzorgende en op advies van borstvoedingcoaches van IVT kraamzorg drinkt mijn dochter nu uitstekend. Ze groeit als kool!”

Borstvoeding: de beste start!

De lactatiekundigen van IVT kraamzorg begeleiden en ondersteunen u bij het geven van borstvoeding, zodat u kunt terugkijken op een geslaagde borstvoedingsperiode!

Next

Social media

Volg en ‘like’ IVT kraamzorg op InstagramTwitter en Facebook!

Moeder breekt wereldrecord ‘borstvoeding doneren’

De Amerikaanse Alicia Richman is de nieuwe recordhouder ‘meest gedoneerde borstvoeding’. Richman doneerde in tien maanden tijd maar liefst 329 liter melk aan het goede doel, schrijft de site Huffington Post.

Kort na de geboorte van haar zoon Drake, in maart 2011, ontdekte Richman dat ze veel meer melk produceerde dan haar kind ooit zou kunnen drinken. Toen er twee vriezers vol zaten met gekolfde melk, besloot de Amerikaanse andere moeders en kinderen te helpen.

‘Ik ben zo blij dat ik niet alleen mijn eigen baby, Drake, kan helpen, maar ook alle andere baby’s die ziek zijn en hulp nodig hebben’, verklaarde ze tegen de Amerikaanse zender News 8.

In Juni 2011 begon zij met het doneren van haar borstvoeding aan de Mothers Milk Bank of North Texas. Zij gaf zich op voor The Guiness World Records om ook andere moeders te stimuleren om hun melk te doneren. ‘Ik wil iedereen aanmoedigen om mijn record te verslaan. Alhoewel ik het ook zelf wil proberen te verbreken met ons tweede kindje…’

Bron: www.trouw.nl
Bericht geplaatst op 29 oktober 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie