Menu

Borstvoeding: de beste start!

De lactatiekundigen van IVT kraamzorg begeleiden en ondersteunen u bij het geven van borstvoeding, zodat u kunt terugkijken op een geslaagde borstvoedingsperiode!

De kraamverzorgende helpt mij op weg

“Na opstartproblemen, was ik wat onzeker over het geven van borstvoeding. Door de tips van de kraamverzorgende en op advies van borstvoedingcoaches van IVT kraamzorg drinkt mijn dochter nu uitstekend. Ze groeit als kool!”

Next

Borstvoeding, ja of nee?

Twijfelt u nog aan de keuze voor borstvoeding? Meld u aan voor de cursus ‘Borstvoeding, de beste start’.

Nieuw: MyMedela, dé app voor borstvoeding- en kolfondersteuning

Medela geeft al jaren advies via de website, een blog, social media en een live borstvoedingscafé op Facebook. Met MyMedela komt hier nu een kanaal bij: een app met alle antwoorden op vragen over zwangerschap en borstvoeding.

Sterke basis

De adviezen en tips in de app zijn samengesteld door een team van lactatiekundigen van Medela. De grote schat aan kennis in de app is gebaseerd op hun jarenlange ervaring en op de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en ontwikkelingen.

Middenin de nacht

MyMedela is een Eerste Hulp Bij Borstvoeding met een 24-uurs balie. Een professional binnen handbereik, gewoon op je mobiele telefoon. Een uitkomst voor moeders die snel hulp of antwoord willen voor kleine en veelvoorkomende problemen, ook al is het middenin de nacht.

Alles ineen

Ook is er gedacht aan alle zaken die belangrijk zijn rondom borstvoeding en een baby. Wanneer was de laatste voeding? Hoelang is er gedronken? Hoeveel is er gekolfd? Hoeveel poepluiers zijn er per dag? Hoeveel weegt je kindje? Of hoelang slaapt je kindje? Al deze en meer belangrijke gegevens staan handig bij elkaar in één app!

Downloaden app

Moeders kunnen op de website van Medela meer informatie vinden over de app of de app rechtstreeks downloaden via de App Store en de Google Play Store.

Bericht geplaatst op 14 maart 2017
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie