Menu

De kraamverzorgende helpt mij op weg

“Na opstartproblemen, was ik wat onzeker over het geven van borstvoeding. Door de tips van de kraamverzorgende en op advies van borstvoedingcoaches van IVT kraamzorg drinkt mijn dochter nu uitstekend. Ze groeit als kool!”

Borstvoeding: de beste start!

De lactatiekundigen van IVT kraamzorg begeleiden en ondersteunen u bij het geven van borstvoeding, zodat u kunt terugkijken op een geslaagde borstvoedingsperiode!

Next

Borstvoeding, ja of nee?

Twijfelt u nog aan de keuze voor borstvoeding? Meld u aan voor de cursus ‘Borstvoeding, de beste start’.

Servicepunt óók op zaterdag

Vanaf mei is het Servicepunt van IVT kraamzorg iedere 2de en 4de zaterdag van de maand geopend tussen 11.00 en 13.00 uur. Aanstaande ouders kunnen dan ook in het weekend terecht voor het huren of kopen van hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding. Veel gevraagde hulpmiddelen zoals bedklossen en borstkolven heeft IVT kraamzorg vrijwel altijd op voorraad. Het winkeltje met leuke en nuttige artikelen voor moeder & kind doet eveneens mee aan de nieuwe openingstijden.

Zowel het servicepunt als het winkeltje voor moeder & kind vindt u op het bezoekadres van IVT kraamzorg (Hedikhuizerweg 7a, ‘s-Hertogenbosch). Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met IVT kraamzorg via telefoonnummer 073-6312342 of stuur een e-mail naar info@ivtkraamzorg.nl

Het servicepunt, een pluspunt van IVT kraamzorg!

Bericht geplaatst op 29 mei 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie